•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

Ο.Κ.Π.Α.Π : ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

Aπολλωνία 16-8-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ

Τ.Κ : 57014

ΤΗΛ : 2393051000

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΓΕΩΡΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥΛΑ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα λουτροθεραπειών για τα ιαματικά Λουτρά Νέας Απολλωνίας έτους 2016 για ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι :

1) Ηλικιωμένα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω και ενήλικα άτομα με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω πιστοποιημένο από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή.

2) Συνταξιούχοι λόγο χηρείας ή αναπηρίας όλων των φορέων κύριας ασφάλισης αρμοδιότητας του Υπουργείου εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής αλληλεγγύης.

3) Συνταξιούχοι λόγω γήρατος, χηρείας ή αναπηρίας του Δημοσίου.

4) Συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφαλίστων υπερήλικων του ΟΓΑ του Ν. 1396/1982, όπως ισχύει.

Για τις ως άνω κατηγορίες, τα άτομα με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, όταν είναι μεμονωμένα χωρίς οικογένεια είτε γιατί δεν υπάρχουν ενήλικα άτομα για να τα συνοδέψουν ή τα ενήλικα άτομα της οικογένειας δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος αυτού, τότε δικαιούνται συνοδού, με την προϋπόθεση ότι η αναγκαιότητα συνοδείας βεβαιώνεται από την Υγειονομική Επιτροπή που πιστοποιεί και το ποσοστό αναπηρίας

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι ενδιαφερόμενοι να μην έχουν λάβει μέρος κατά την ίδια χρονική περίοδο σε αντίστοιχο πρόγραμμα άλλου φορέα.

Δικαιολογητικά που απαιτούνται :

1) Αίτηση συμμετοχής

2) Φωτοαντίγραφο ταυτότητας

3) Φωτοαντίγραφο Εκκαθαριστικού Εφορίας προηγούμενου οικονομικού έτους

4) Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ασθενείας σε ισχύ

5) Φωτοαντίγραφο Βεβαίωσης αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής για τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω ή φωτοαντίγραφο αίτησης για επανεξέταση από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή, αν η σχετική βεβαίωση έχει λήξη και εκκρεμεί η εκ νέου πιστοποίηση αναπηρίας

6) Ιατρική γνωμάτευση θεράποντος ιατρού στην οποία θα αναφέρεται η πάθηση του δικαιούχου και θα αιτιολογείται η ανάγκη υποβολής του σε λουτροθεραπεία.

7) Υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος ότι για το τρέχον έτος δεν έχει λάβει μέρος στο πρόγραμμα αυτό ή σε αντίστοιχο πρόγραμμα άλλου φορέα.

Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης στην Απολλωνία Θεσσαλονίκης από την Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 08:30πμ έως 14:30 μμ.

Στο πρόγραμμα λουτροθεραπείας συμμετέχουν οικονομικά και οι δικαιούχοι του προγράμματος με το ποσό των οκτώ (8 €) ημερησίως κατ’ άτομο , με διαμονή , πρωινό μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Κ.Π.Α.Π

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΟΪΤΣΑΣ