•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜΑ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜΑ

  Η έλευση του νέου χρόνου, αποτελεί αφετηρία ελπίδας για όλο τον κόσμο.

     Διατηρούμε άσβεστη την προσδοκία ότι το μήνυμα αγάπης που έφερε η Γέννηση του Χριστού, θα φωλιάσει μέσα στις καρδιές μας και θα μας οδηγήσει σε καλύτερες αποφάσεις για εμάς, την οικογένεια μας και τους συνανθρώπους μας.

     Δεν ξεχνάμε, ότι αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά, οφείλουμε να δείξουμε ανθρωπιά στον συνάνθρωπο μας, να αποδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη σε όσους δοκιμάζονται περισσότερο. Αυτή είναι μια ευθύνη όχι μόνο προσωπική, αλλά και συλλογική.

     Ως δημοτική αρχή του Δήμου Βόλβης, έχουμε πλήρη επίγνωση αυτής της ευθύνης, που αποτελεί οδηγό στην προσπάθεια μας, να διαμορφώσουμε συνθήκες για μια καλύτερη ζωή, για όλους.

     Η αδιάκοπη αυτή προσπάθεια, δεν έχει μόνο τον κοντινό στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα μας, αλλά και το σημαντικότερο μακρινό στόχο, να βάλει στέρεα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.

     Το 2017, ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια του Θεού θα είναι ένας χρόνος, όπου θα δούμε ξανά να ανθίζει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας, να σταματήσουν οι αδικίες, οι βαναυσότητες, οι πόλεμοι και να επικρατήσουν η αγάπη, η δικαιοσύνη και η ειρήνη.

     Για το νέο έτος, εύχομαι υγεία, ευτυχία και δημιουργία, σε εσάς και τις οικογένειες σας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT