•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λειτουργία Δημοτικού Ανταποκριτή για την κατ’ οίκον εξυπηρέτηση των δημοτών

Αξιοποιώντας το θεσμικό πλαίσιο του «Προγράμματος Καλλικράτης» ο Δήμος Βόλβης στον εγκριθέντα Οργανισμό Εσωτερικής του Υπηρεσίας, έχει προβλέψει την σύσταση και λειτουργία «Αυτοτελούς Γραφείου Διοικητικής Βοήθειας – ΑΜΕΑ» για την παροχή βοήθειας κατ’ οίκον στους πολίτες που έχουν αντικειμενική αδυναμία προσπέλασης στις Δημοτικές Υπηρεσίες και στα αρμόδια Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).

Στο συγκεκριμένο Γραφείο έχει τοποθετηθεί «Δημοτικός Ανταποκριτής», για την παροχή κατ’ οίκον εξυπηρέτησης των δημοτών που δεν μπορούν να προσέλθουν στις Δημοτικές Υπηρεσίες (ηλικιωμένοι, ΑμΕΑ, κ.λ.π.)

Ο σκοπός και ο ρόλος του «Δημοτικού Ανταποκριτή» δεν περιορίζεται στην διαβίβαση εγγράφων, αλλά περιλαμβάνει την ενεργό βοήθεια προς όσους το έχουν ανάγκη για την σύνταξη αιτήσεων και εγγράφων προς τον Δήμο και την παροχή συμβουλών για τις αναγκαίες ενέργειες προς επίλυση του ζητήματος που αντιμετωπίζουν.

Με την αριθμ. 416/2011 Απόφαση του Δημάρχου, Δημοτικός Ανταποκριτής έχει οριστεί ο υπάλληλος κ. Σαλεπάκης Παναγιώτης (Τηλ. 23970-61.500   κιν. 6945.425.820) στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ανήμποροι δημότες για εξυπηρετηθούν.

Ο Δήμος Βόλβης μεριμνώντας για την εφαρμογή αποκεντρωτικών θεσμών, προωθεί ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό σύστημα δημοτικής διακυβέρνησης που προσφέρει περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά.

Πάντοτε κοντά στον δημότη, στόχος μας παραμένει η άμεση και αποτελεσματική του εξυπηρέτηση με σύγχρονες διαδραστικές υπηρεσίες.                    

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ