•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δράσεις

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΕΠΤΑ ΚΡΑΤΩΝ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΕΠΤΑ ΚΡΑΤΩΝ

 

Για την άφιξη χιλιάδων ξένων τουριστών το φετινό καλοκαίρι ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης ευχαρίστησε τις προξενικές αρχές επτά κρατών 

Επιστέγασμα της συστηματικής προσπάθειας του δήμου Βόλβης για την αύξηση των τουριστών ήταν η παραμονή δεκάδων χιλιάδων παραθεριστών στα θέρετρα όλης της επικράτειας του δήμου.

Ειδικότερα, η μαζική παρουσία τουριστών από τις χώρες της νοτιανατολικής και κεντρικής Ευρώπης, ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο της οργανωμένης και συστηματικής προβολής της περιοχής στις ξένες αγορές, αλλά και της στενής συνεργασίας του δήμου Βόλβης με τις διπλωματικές αρχές ευρωπαϊκών κρατών.

Η συνεχής επαφή - ιδιαίτερα του δημάρχου Βόλβης - με τους προξένους και τους διπλωμάτες των χωρών αυτών ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε τους ξένους τουρίστες στο να προτιμήσουν για τις διακοπές τους, τις παραλίες του Στρυμονικού κόλπου, επιβραβεύοντας και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται, καθώς πολλές οργανωμένες ακτές κατέχουν επί σειρά ετών της διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας.

Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, με επιστολή του στις προξενικές αρχές Βουλγαρίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας, Σλοβακίας, Ουκρανίας και Τσεχίας, τους ευχαρίστησε για την προσωπική συμβολή τους, ώστε και φέτος να προτιμήσουν το Σταυρό, τα Βρασνά και την Ασπροβάλτα, δεκάδες χιλιάδες συμπατριωτών τους, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Ο δήμος μας, ως ένας από τους αξιολογότερους και δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Μακεδονίας, είχε και φέτος την τιμητική του, εξαιτίας της επιλογής του και της προτίμησης του από χιλιάδες τουρίστες, που με την εμπιστοσύνη του τον επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παράλληλα, η αθρόα προσέλευση παραθεριστών και από την χώρα σας, εμμέσως επιβράβευσε τις προσπάθειες μας, για ποιοτική προσφορά υπηρεσιών, για ζεστή φιλοξενία και για άνετη – ευχάριστη διαμονή στην περιοχή μας».


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT