•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δράσεις

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΝΙΣ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΝΙΣ

Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του δήμου Βόλβης δόθηκε στην τρίτη μεγαλύτερη σερβική πόλη στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του δήμου Βόλβης

Με πρωτότυπους τρόπους ο δήμος Βόλβης συνεχίζει την προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από τις γειτονικές χώρες, συνδυάζοντας την με την πολιτιστική προβολή της χώρας μας.

Έπειτα από πρόσκληση της Μητρόπολης του Νις της Σερβίας, αποστολή από το δήμο Βόλβης με επικεφαλής τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, φιλοξενήθηκε στη σερβική πόλη στις 21, 22 και 23 Μαρτίου 2014.

Κύριο γεγονός ήταν η συναυλία με ελληνικά τραγούδια, που έδωσε μπροστά σε εκατοντάδες θεατές, στο Θέατρο της Μητρόπολης του Νις, η Μικτή Χορωδία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης, ξεσηκώνοντας ιδιαίτερα το κοινό όταν ακούστηκε ο «Ζορμπάς».

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, είχε σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους στο δήμο του Νις, την τρίτη μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη της Σερβίας, με κύριο αντικείμενο τη συνεργασία σε τουριστικό επίπεδο.

Το θέμα της έλευσης Σέρβων τουριστών στα παραθεριστικά θέρετρα του δήμου Βόλβης, αποτέλεσε και το κύριο θέμα της συνάντησης ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλβης και τον Μητροπολίτη Νις κ.κ. Γεώργιο. Μάλιστα, την Κυριακή 23 Μαρτίου, μετά την Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος, στην ομιλία του ο Μητροπολίτης κ.κ. Γεώργιος, κάλεσε δημόσια τους κατοίκους του Νις να επισκεφθούν το καλοκαίρι τις παραλίες του Στρυμονικού κόλπου. Υπενθυμίζεται ότι περίπου το 70% των τουριστών που παραθερίζουν στο δήμο Βόλβης προέρχονται από τη Σερβία.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν η παιδική χορωδία του δήμου Νις, υποδέχθηκε τους Έλληνες χορωδούς, με παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια.

Στο μεταξύ, ολοκληρώνεται η προετοιμασία για αντίστοιχη αποστολή στα τέλη Ιουνίου στο δήμο του Κρούσεβατς, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία αδελφοποίησης με το δήμο Βόλβης.


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT