•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσκλήσεις

Έκτακτη Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής για την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020


sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός 22/06/2020

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 8960

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 75 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Σταυρό την 24ηΙουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:3π. κατά την οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθεί απόφαση για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση διενέργειας διεθνούς ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια καυσίμων κίνησης, θέρμανσης και λιπαντικών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων ετών 2020-2021»
 

Η πρόσκληση αυτή έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, για λόγους τήρησης προθεσμιών, για λόγους Δημοτικού συμφέροντος  και  για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, καθώςέχουν εκδοθεί όλες οι αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμουπου περιλαμβάνονται στην 2/2020 ενιαία μελέτη της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλβης (η οποία αφορά την προμήθεια καυσίμων κίνησης, θέρμανσης και λιπαντικών), ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία αυτού του σημαντικού διεθνούς ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, προκειμένου να αναδειχθούν ανάδοχοι έγκαιρα και να μην υπάρξει κενό διάστημα ανάμεσα στις συμβάσεις καυσίμων.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Ο.Ε.

ΛΙΑΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ