•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσκλήσεις

Πρόσκληση στην έκτακτη (Δια ζώσης) συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024


sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός 31/05/2024

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 9091

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010 «Καλλικράτης», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, τις διατάξεις των άρθρων 8 και 9 του Ν. 5056/2023 και της αριθ. 303/30971/02-04-2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έκτακτη (Δια ζώσης) συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, , η οποία θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Σταυρό την 31η  Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30 μ.μ., κατά την οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών για την ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου Δήμου Βόλβης για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών λόγω κατεπείγουσας ανάγκης με την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση (περίπτωση γ’ της παραγράφου 2 του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016), κατόπιν Γνωμοδότησης της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών και Υπηρεσιών
  2. Έγκριση για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών για την ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δ.Ε. Ρεντίνας Δήμου Βόλβης για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών λόγω κατεπείγουσας ανάγκης με την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση (περίπτωση γ’ της παραγράφου 2 του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016), κατόπιν Γνωμοδότησης της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών και Υπηρεσιών
  3. Προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2024-2025», λόγω κατεπείγουσας ανάγκης (περίπτωση γ’ της παραγράφου 2 του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016)»

      Η πρόσκληση αυτή έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, για λόγους τήρησης προθεσμιών, για λόγους Δημοτικού συμφέροντος και για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, καθώς είναι απαραίτητη η άμεση λήψη αποφάσεων: α) για τον τρόπο ανάθεσης της παροχής υπηρεσιών για την ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου μας, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, λαμβάνοντας υπόψη τις Γνωμοδοτήσεις της αρμόδιας Επιτροπής, αλλά και την έναρξη της τουριστικής περιόδου, προκειμένου να ανατεθούν οι εν λόγω υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης, άμεσα (θέματα 1 &  2) και β) για την ανάθεση της προμήθειας τροφίμων για την σίτιση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βόλβης, κατόπιν λήψης της 229/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής, αφού έχει λήξει ο χρόνος υποβολής προσφορών, έχουν υποβληθεί προσφορές και μπορούμε να προχωρήσουμε στις αναθέσεις για την προμήθεια τροφίμων για την σίτιση των Παιδικών Σταθμών (θέμα 3).

       Παρακαλείστε όπως, σε περίπτωση κωλύματος, να μας ενημερώσετε εγκαίρως για να προσκαλέσουμε το αναπληρωματικό σας μέλος.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δ.Ε.

Λιάμας Διαμαντής