•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χαιρετισμός

Χαιρετισμός Δημάρχου

Δήμαρχος Βόλβης - Διαμαντής Λιάμας

Ο Δήμος Βόλβης επιδιώκει να αποτελεί έναν καθημερινό συμπαραστάτη για κάθε πολίτη.

Για τον σκοπό αυτό διαθέτει μια σειρά από υπηρεσίες, αξιοποιώντας και τις νέες τεχνολογίες. Ο επίσημος ιστότοπος του Δήμου Βόλβης https://www.dimosvolvis.gr/ στον οποίο βρίσκεστε προσφέρει πλούτο πληροφοριών προς αξιοποίηση.

Παρέχει στοιχεία επικοινωνίας του Δημοτικού Συμβουλίου, των Τοπικών Κοινοτήτων και όλων των δημοτικών υπηρεσιών και οργανισμών, μαζί με χρήσιμα τηλέφωνα άλλων υπηρεσιών. Περιλαμβάνει δελτία τύπου, ανακοινώσεις, προσκλήσεις, προκηρύξεις, διακηρύξεις, ψηφιακή μορφή του περιοδικού του, και στο πλαίσιο της διαφάνειας, σύνδεσμο με τη Διαύγεια για τις αναρτήσεις του δήμου και δημοσιεύσεις εκτέλεσης προϋπολογισμών.

Σε συνεργασία με το meteology.gr αναμεταδίδει real time εικόνα από 8 διαφορετικά σημεία του δήμου Βόλβης, ως ένας από τους ελάχιστους δήμους που προσφέρει τέτοια δυνατότητα.

Για τους επισκέπτες, διαθέτει σε ψηφιακή μορφή προσβάσιμα σε χρήση: αναλυτικό δίγλωσσο χάρτη σημεία ενδιαφέροντος, έκδοση με τα αρχαιολογικά ευρήματα και λεύκωμα με την διαχρονική ιστορία του δήμου Βόλβης.

Είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες ενότητες που προσφέρονται καθώς υπάρχει και το τουριστικό μας portal https://volviguide.gr/ σε πέντε γλώσσες, με πληροφορίες για τα καταλύματα, τα σημεία εστίασης/ψυχαγωγίας και τα εμπορικά καταστήματα κ.ά.

Συνεχίζουμε τον εμπλουτισμό της διαδικτυακής μας παρουσίας προσφέροντας και νέες δυνατότητες αμφίδρομης επικοινωνίας με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Βόλβης 
Διαμαντής Λιάμας