•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπηρεσία Περιβάλλοντος:

ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07:00-15:00

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2397330033 – 2397330013

EMAIL: dimosvolvis.perivallon@gmail.com

Υπεύθυνη Δήλωση Φιλοξενίας (σε μορφή WORD / σε μορφή PDF
και αποστείλετε την στο email: dimosvolvis.perivallon@gmail.com


Δήλωση υιοθεσίας από νέο ιδιοκτήτη (σε μορφή WORD / σε μορφή PDF)
και την αποστέλλετε στο email: dimosvolvis.perivallon@gmail.com 
για την ολοκλήρωση της υιοθεσίας

Βήμα 1

Το ζώο προς υιοθεσία, αρχικά θα δίνεται για φιλοξενία 2 εβδομάδων ώστε να υπάρχει περίοδος προσαρμογής για το ζώο και για τον κηδεμόνα (σύμφωνα με τον νόμο ‘ιδιοκτήτη’).

Συμπληρώστε την Υπεύθυνη Δήλωση Φιλοξενίας (σε μορφή WORD / σε μορφή PDF) και αποστείλετε την στο EMAIL dimosvolvis.perivallon@gmail.com

Βήμα 2
Βήμα 3

Αναζητούν οικογένεια και σπίτι.

Ανοίξτε την καρδιά σας και αποκτήστε μια μοναδική συντροφιά, σώζοντας μια ζωή.
Η ψηφιακή πλατφόρμα για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων του Δήμου Βόλβης, σας δίνει αυτή την δυνατότητα, με στόχο να βρεθεί ένα σπίτι για κάθε αδέσποτο ζώο. Λειτουργεί ήδη σε πιλοτική μορφή, αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλβης και ειδικότερα στον σύνδεσμο dimosvolvis.gr/adoptions.

Σε πρώτη φάση το ζώο θα δίνεται για φιλοξενία δύο εβδομάδων, ώστε να υπάρχει περίοδος προσαρμογής τόσο για το ίδιο όσο και για τον κηδεμόνα του. Μετά από τη διαδικασία αυτή, αλλά κι έπειτα από τον αναγκαίο έλεγχο, θα ολοκληρώνεται η υιοθεσία.

Στην πλατφόρμα παρέχονται όλες οι βασικές πληροφορίες μαζί με σχετικές φωτογραφίες για τα προς υιοθεσία αδέσποτα ζώα. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους τόσο για την αρχική φιλοξενία, όσο και για την υιοθεσία.