•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Camera Άνω Σταυρός

Camera
Άνω Σταυρός

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στον Άνω Σταυρό σε υψόμετρο 85 μέτρων, σε μια πανέμορφη περιοχή όπου συνδυάζει την θάλασσα και την ομορφιά της φύσης ανάμεσα σε δυο πλαγιές που αγκαλιάζουν κυριολεκτικά το χωριό. Η κατεύθυνση της κάμερας είναι βορειοανατολική, ενώ στο βάθος βλέπουμε τον Στρυμωνικό κόλπο και το Παγγαίο. Στην δεξιά πλευρά διακρίνεται η παραλία των Βρασνών, της Ασπροβάλτας, ενώ στην ευθεία είναι οι εκβολές του ποταμού Στρυμώνα, η Αμφίπολη και δεξιά το Οφρύνιο.

Δείτε την κάμερα
Camera Αρέθουσας

Camera
Αρέθουσας

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στο όμορφο χωριό Αρέθουσα σε υψόμετρο 340 μέτρων, σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Η κάμερα έχει κατεύθυνση Βορειοδυτική προς τον Σοχό.

Δείτε την κάμερα
Camera Ασπροβάλτας

Camera
Ασπροβάλτας

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στην πανέμορφη παραλία της Ασπροβάλτας με κατεύθυνση νοτιανατολική και θέα όλο τον Στρυμωνικό Κόλπο, ενώ με καθαρή ατμόσφαιρα στο βάθος διακρίνεται η Θάσος και ο Άθως.

Δείτε την κάμερα
Camera Νέας Απολλωνίας

Camera
Νέας Απολλωνίας

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στο χωριό Νέα Απολλωνία, σε υψόμετρο 108 μέτρων και με κατεύθυνση βορειοανατολική προς την Ρεντίνα, ενώ στο βάθος διακρίνονται τα Μακεδονικά Τέμπη. Ένα όμορφο παραδοσιακό χωριό, μόλις 5 χιλιόμετρα από την νότια όχθη της Λίμνης Βόλβης.

Δείτε την κάμερα
Camera Νέα Μάδυτος

Camera
Νέα Μάδυτος

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στο χωριό Νέα Μάδυτος με κατεύθυνση βορειοδυτικά προς την Λίμνη Βόλβη και την πεδιάδα του Λαγκαδά. Ένα καταπράσινο πανέμορφο χωριό, χτισμένο μέσα σε τεράστια πλατάνια και όμορφους γραφικούς δρόμους.

Δείτε την κάμερα
Camera Προφήτης

Camera
Προφήτης

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στο χωριό Προφήτης με κατεύθυνση Ανατολική. Στο βάθος διακρίνεται η Λίμνη Βόλβη και τα Μακεδονικά Τέμπη. Ένα όμορφο χωριό με πολλές παραδόσεις, χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια καταπράσινη πλαγιά.

Δείτε την κάμερα
Camera Σταυρός

Camera
Σταυρός

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στον Σταυρό θεσσαλονίκης, ανατολικά του Νομού, σε μια πανέμορφη παραθαλάσσια περιοχή με υπέροχες παραδόσεις και όμορφες πλατείες. Η κάμερα έχει κατεύθυνση βορειοανατολική προς τον Στρυμωνικό Κόλπο, ενώ μπροστά διακρίνεται το όμορφο λιμάνι. Στο βάθος φαίνεται η παραλιακή ζώνη από τα Βρασνά έως την Ασπροβάλτα.

Δείτε την κάμερα
Camera Μικρή Βόλβη

Camera
Μικρή Βόλβη

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στην βορειοδυτική όχθη της Λίμνης, στο χωριό Μικρή Βόλβη του Δήμου Βόλβης, με κατεύθυνση εικόνας νοτιοδυτική, ενώ απέναντι φαίνονται τα χωριά Νέα Μαδυτος από αριστερά και στη μέση η Κοκκαλού και η Νέα Απολλωνία. Η Λίμνη Βόλβη είναι η 2η μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας με έκταση 70,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα και η μεγαλύτερη στη Μακεδονία.

Δείτε την κάμερα