•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε πλήρη και ασφαλή λειτουργία τα σχολεία του Δήμου Βόλβης

Απολυμάνσεις στις τάξεις και τους κοινόχρηστους χώρους
παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων ενόψει του ανοίγματος τους

Έτοιμοι να υποδεχθούν όλα τα παιδιά με ασφάλεια, ήταν σήμερα οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του δήμου Βόλβης.
Τις προηγούμενες ημέρες, ειδικά συνεργεία προχώρησαν σε σχολαστική απολύμανση όλων των χώρων στα σχολικά κτίρια. Αίθουσες διδασκαλίας με τα έδρανα, τις καρέκλες, τα παιχνίδια και τα σχολικά βοηθήματα, κοινόχρηστοι χώροι και τουαλέτες, καθώς και το προαύλιο, απολυμάνθηκαν ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Παράλληλα, έγιναν και εργασίες καθαρισμού και περιποίησης σε όλους τους αύλειους χώρους που χρησιμοποιούνται από τους μαθητές.
Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας αφού επισκέφθηκε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που άνοιξαν σήμερα, τόνισε σε δήλωση του: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το πλήρες άνοιγμα των σχολείων σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Είναι ημέρα χαράς και ελπίδας, καθώς σηματοδοτεί ότι συνεχίζουμε να επιστρέφουμε στην κανονική ζωή μας που τόσο στερηθήκαμε, εμείς και κυρίως τα παιδιά μας. Όπως πράξαμε με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, έτσι και τώρα με τους Παιδικούς Σταθμούς, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά, δημιουργήσαμε όλες τις απαιτούμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Εφαρμόσαμε συστηματικό πρόγραμμα απολυμάνσεων και προχωρήσαμε μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα σε συνεχή ενημέρωση γονέων και παιδιών. Τα σχολεία του δήμου Βόλβης θα εξακολουθήσουν να είναι πρώτιστη μέριμνα για όλους μας».

 


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
© 2020 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT