•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχίζει το κατασκηνωτικό πρόγραμμα στον Δήμο Βόλβης

Με έξι κατασκηνωτικές περιόδου ανοίγει στις 15 Ιουλίου η ανανεωμένη Παιδική Εξοχή Σταυρού

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον που διαμορφώνει το μοναδικό πλατανόδασος του Σταυρού, η Παιδική Εξοχή πρόκειται από τις 15 Ιουλίου να υποδεχθεί τους κατασκηνωτές του φετινού καλοκαιριού.

Απλωμένο σε έξι διαφορετικές περιόδους το κατασκηνωτικό πρόγραμμα στον Δήμο Βόλβης, παρουσιάζει ποικιλομορφία, καθώς τρεις περίοδοι περιλαμβάνουν παιδιά, δυο συνταξιούχους και μια περίοδος άτομα με ειδικές ανάγκες.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, «η Παιδική Εξοχή Σταυρού για μια ακόμη χρόνια δείχνει κοινωνική ευαισθησία παρέχοντας διακοπές σε παιδιά, συνταξιούχους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Η σημαντική χρηματοδότηση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, συνέβαλε αποτελεσματικά ώστε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα στον δήμο Βόλβης να είναι πλήρες και έγκαιρα έτοιμο. Οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά την υπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη για την άμεση ανταπόκριση της και την ουσιαστική ενίσχυση που μας παρείχε. Εύχομαι καλό καλοκαίρι στους κατασκηνωτές μας».