•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σεμινάριο νεανικής επιχειρηματικότητας στον Δήμο Βόλβης

Σεμινάριο νεανικής επιχειρηματικότητας στον Δήμο Βόλβης

«Τα μυστικά της επιτυχημένης επιχειρηματικότητας», για υποψήφιους και υφιστάμενους επιχειρηματίες παρουσιάζει ο Κώστας Θεοφανίδης της Projectyou

Ο Δήμος Βόλβης διοργανώνει, με την ευγενή προσφορά της εταιρείας Projectyou, σεμινάριο επιχειρηματικότητας, για την ενίσχυση των γνώσεων των δημοτών του, που θέλουν να αναπτύξουν επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το σεμινάριο με ελεύθερη είσοδο, απευθύνεται ιδιαίτερα σε νέους υποψηφίους επιχειρηματίες άλλα και σε υφιστάμενους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν καινοτόμες δραστηριότητες. Ειδικά για τον δήμο Βόλβης πρόκειται να αναπτυχθούν θεματικές ενότητες προσαρμοσμένες στο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον της περιοχής.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης στον Σταυρό, από τις 10.00 έως τις 13.00. Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο συνιδρυτής της Projectyou, κ. Κώστας Θεοφανίδης, εξειδικευμένος εκπαιδευτής για νέους επιχειρηματίες – startups, με πολύχρονη προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών εταιριών.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου, ο εισηγητής μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα είναι διαθέσιμος για κατ’ ιδίαν (face-to-face) συμβουλευτική με όσους συμμετέχοντες επιθυμούν.
Η Projectyou (www.projectyou.gr) έχει εξειδικευτεί στην εκπαίδευση στελεχών και επαγγελματιών στην ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και στην αποτελεσματική διοίκηση των επιχειρήσεων τους. Ήδη εκπαιδεύει εταιρείες της ΓΣΒΕΕ και διαφόρων Επιμελητηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο και έχει πάρει πανελλήνιο βραβείο για την υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.
Στο σεμινάριο πρόκειται να παρουσιαστούν τα θέματα : 

  1. Πως βρίσκω καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες
  2. Τι επιχειρηματικοί τομείς θα αναπτυχτούν στον Δήμο Βόλβης
  3. Πως αξιολογώ αν η ιδέα μου είναι οικονομικά βιώσιμη
  4. Πως φτιάχνω το Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan)
  5. Πως θα καταστρώσω ένα δυνατό marketing plan
  6. Τι νομική μορφή εταιρείας με εξυπηρετεί
  7. Το πρόβλημα είναι η κερδοφορία και μετά η φορολογία
  8. Από ποιες πηγές μπορώ να χρηματοδοτηθώ
  9. Τι δυνατότητες προσφέρουν οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις-ΚΟΙΝΣΕΠ
  10. Πώς να διαχειρίζομαι αποτελεσματικά το προσωπικό μου
  11. Πως τα clusters και οι συνεργασίες θα υποστηρίξουν την οικονομική ανάπτυξη