•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΕΚΔΟΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός 18-5-2015

Αρ. Πρωτ. 8502

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκδοση Πυροσβεστικής Διάταξης που αφορά τον κανονισμό ρύθμισης μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις.

Εγκρίθηκε από την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας η αριθμ. 1/2015 Πυροσβεστική Διάταξη με αντικείμενο τον «Κανονισμό ρύθμισης μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης».

Με την συγκεκριμένη Πυροσβεστική Διάταξη ρυθμίζονται θέματα που αφορούν απαγορεύσεις χρήσης φωτιάς, καύσης σιτοκαλαμιών, λειτουργίας ανθρακοκαμίνων, κ.λ.π.

Παρακαλούμε οι κάτοικοι του δήμου μας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου να ενημερωθούν για τα προβλεπόμενα της Πυροσβεστικής Διάταξης, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις κατά την διάρκεια του θέρους.

Για εξειδικευμένα θέματα και διευκρινήσεις οι κάτοικοι μπορούν να απευθύνονται στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σταυρού.

Παρατίθεται παρακάτω αυτούσια η αριθμ. 1/2015 Πυροσβεστική Διάταξη :