•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΘ

aneth

ΘΕΜΑ: Υλοποίηση ενεργειών ενημέρωσης στο πλαίσιο της 5ης πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο Ν. Θεσσαλονίκης (Αξονας 4 του ΠΑΑ 2007-2013)

Όπως γνωρίζετε η ΑΝΕΘ αποτελεί και στην τρέχουσα Προγραμματική Περίοδο την Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) για την υλοποίηση Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο Νομό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007-2013.

Με βάση το θεσμικό πλαίσιο του Προγράμματος, η ΟΤΔ έχει μεταξύ άλλων την υποχρέωση πραγματοποίησης σειράς ενεργειών ευρείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του τοπικού πληθυσμού και των φορέων της περιοχής παρέμβασης, παράλληλα με τη διενέργεια κάθε πρόσκλησης εκδήλωσης.

Σε συνέχεια της 5ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος δράσεων του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο Νομό Θεσσαλονίκης, η ΟΤΔ ΑΝΕΘ διοργανώνει τις επόμενες ημέρες τοπικές ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις, στην έδρα κάθε Δημοτικής Ενότητας (πρώην Καποδιστριακού Δήμου) της περιοχής παρέμβασης.

Στις συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθεί από στελέχη της ΟΤΔ ΑΝΕΘ αναλυτική ενημέρωση για τους στόχους και το περιεχόμενο του Τοπικού Προγράμματος, καθώς και η παρουσίαση της διαδικασίας αξιολόγησης, ένταξης και παρακολούθησης υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων των δικαιούχων του Προγράμματος.

Οι βασικές κατηγορίες δράσεων που περιλαμβάνονται στην παρούσα πρόσκληση και αφορούν σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, είναι η ενίσχυση επιχειρήσεων μεταποίησης προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής, επιχειρήσεων παραγωγής ειδών διατροφής μετά την πρώτη μεταποίηση, βιοτεχνικών μονάδων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών και δικτύωσης ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων.

Η ενημερωτική εκδήλωση που αφορά την επιλέξιμη περιοχή του Δήμου Βόλβης θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο, την Τετάρτη 24/6/2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλβης, στο Σταυρό, και ώρα 7:30 μ.μ.

Για την ΑΝΕΘ

Βασίλης Παπαβασιλείου

Γενικός Διευθυντής