•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ»

eparxia lagada     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ     emvlima dimoy volvis small

Ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας, σας προσκαλεί στην ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα:

«Δίκτυο συνεργασίας και κοινωνικού διαλόγου με άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις και συναφείς τοπικές πρωτοβουλίες» - Αναπτυξιακή Σύμπραξη (ΑΣ): «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ» στα πλαίσια της Πράξης «Παρέμβαση για την Ένταξη στην Απασχόληση και την ενίσχυση της συνεκτικότητας στην τοπική κοινωνία στην πρώην Επαρχία Λαγκαδά»

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ.,

στην αίθουσα εκδηλώσεων των Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για μας.

Η πράξη εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 8 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου» του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

 espa 2007 2013