•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2016

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜA

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2016

      Τις εορταστικές αυτές ημέρες, συνηθίζουμε να έχουμε μέσα μας την προσδοκία ότι αρχίζει μια καλύτερη χρονιά.

     Το μήνυμα αγάπης και ελπίδας που μετέδωσε η γέννηση του Χριστού, αλλά και η προσμονή για ένα καλύτερο αύριο, βρίσκονται μέσα στις καρδιές όλων μας.

      Αυτές τις στιγμές ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και τις κρίσιμες συγκυρίες, κοινωνικές και οικονομικές, τις οποίες διανύει η πατρίδα μας.

   Σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας, θα προσπαθήσουμε να συνδράμουμε κι εμείς στο βαθμό που μπορούμε, στην ανάταξη του τόπου μας.

     Με πλήρη αντίληψη, στην αποστολή και στην ευθύνη της, η δημοτική αρχή του Δήμου Βόλβης, θα συνεχίσει την προσπάθεια να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες ζωής, σε όλους τους συνδημότες μας.

      Δεν αποτελεί μέλημα μας, μόνο η μάχη για την καθημερινότητα, αλλά και η θεμελίωση ισχυρών βάσεων για το μέλλον.

     Πίσω όμως από τα υλικά πράγματα, υπάρχει πάντα ο άνθρωπος. Αυτός για τον οποίο οφείλουμε όλοι μας να προσφέρουμε, από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε.

   Ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον διπλανό μας, την κοινωνία μας, την πατρίδα μας.

      Το μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης, που εμπεριέχουν αυτές οι γιορτινές ημέρες, ας είναι ο οδηγός μας, για ολόκληρη τη χρονιά.

      Εύχομαι ολόψυχα υγεία, προκοπή και ευτυχία για το νέο έτος.

      Ελπίζουμε με τη βοήθεια του Θεού, ότι το 2016, θα φέρει ειρήνη στον κόσμο, γαλήνη στην ψυχή μας και αγάπη στις οικογένειες μας.

 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.