Εκτύπωση

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

«Εθισμός σε αλκοόλ, ναρκωτικά και τζόγο» είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας.

Ο σύμβουλος απεξάρτησης και ιδρυτής της «ΟΑΣΙΣ», Δαμιανός Δουΐτσης, θα αναφερθεί στον εθισμό και πως επηρεάζει τη ζωή του εξαρτημένου και της οικογένειάς του. Για την προσωπική τους εμπειρία και όσα έζησαν τα χρόνια της εξάρτησης θα μιλήσουν μέλη της «ΟΑΣΙΣ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν σχετικά βίντεο και θα διανεμηθεί το έντυπο υλικό της Όασις για τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό, τον τζόγο και το διαδίκτυο. Το κοινό θα μπορέσει επίσης να προμηθευτεί το περιοδικό Oasis Magazine και το βιβλίο που έχει γράψει ο κ. Δουΐτσης με τίτλο «Η αποπλάνηση του εθισμού».

Η ομιλία είναι μία συνδιοργάνωση του Κέντρου Υποστήριξης Εξαρτημένων «ΟΑΣΙΣ», του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π.) του Δήμου Βόλβης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροβάλτας.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Δαμιανός Δουΐτσης υπήρξε εθισμένος σε ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο και σήμερα είναι σύμβουλος απεξάρτησης. Το 2002 ίδρυσε τη ΜΚΟ Όασις, με σκοπό να μεταφέρει το μήνυμα της λύσης του προβλήματος, σε όσους είναι εξαρτημένοι σε ναρκωτικά, αλκοόλ ή τζόγο. Έχει δώσει δεκάδες ομιλίες σε όλη τη χώρα ενώ για την προσφορά του στον χώρο της απεξάρτησης βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.