Εκτύπωση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ellhnik_dhmokratia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός 5-8-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

O Δήμος Βόλβης στα πλαίσια διαφόρων δράσεων (περιβαλλοντικών, αναπτυξιακών, κλπ.) που υλοποιεί προχώρησε μεταξύ άλλων και σε μετρήσεις των στεγασμένων επιφανειών των κτιρίων που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων.

Από τις μετρήσεις αυτές προέκυψε ότι σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ του εμβαδού της συνολικής στεγασμένης επιφάνειας που ηλεκτροδοτείται ή δύναται να ηλεκτροδοτηθεί με το εμβαδό που δηλώθηκε για τον υπολογισμό των δημοτικών φόρων, τελών, κλπ. στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε απόκλιση μεταξύ της μετρηθείσας στεγασμένης επιφάνειας του κτίσματός σας με την πραγματική, παρακαλούμε όπως προσέλθετε στα γραφεία του Δήμου (τμήμα εσόδων) προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και να πραγματοποιηθούν τυχόν διορθώσεις, προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία (πρόσφατο τοπογραφικό διάγραμμα, οικοδομική άδεια, τίτλο κτήσης κτλ.) που να πιστοποιεί τα δηλωθέντα τετραγωνικά μέτρα.

Σας ενημερώνουμε ότι η μετρηθείσα επιφάνεια, αντιστοιχεί στη συνολική στεγασμένη επιφάνεια του κτιρίου που ηλεκτροδοτείται ή δύναται να ηλεκτροδοτηθεί (περιλαμβανομένων των εξωτερικών τοιχίων, πυλωτών, κλιμακοστασίων και βοηθητικών χώρων), χωρίς να προσμετρούνται μπαλκόνια, μαρκίζες και υπόστεγα.