Εκτύπωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014 - 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 - 2020 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΛΙΕΙΑΣ Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Καλεί όλους τους δυνητικά δικαιούχους φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα και συλλογικά σχήματα, που πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται στην υπ' αριθμ. 13849/14-12-2017 (ΑΔΑ:ΩΔΓΗ4653ΠΓ-45Ν) "Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014- 2020", να υποβάλλουν αιτήσεις στήριξης για τις δράσεις:

4.1.1. "Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης"
και
4.1.3. " Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντο9>.

Οι αιτήσεις στήριξης - φάκελοι υποψηφιότητας, μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που τους συνοδεύουν, υποβάλλονται πρώτα σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικά)ν Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στο δικτυακό τόπο www.ependyseis.gr και αργότερα σε φυσική μορφή σε 2 (δύο) αντίγραφα, στην οικεία Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) του τόπου μονίμου κατοικίας του υποψηφίου.

Οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων στήριξης - φακέλων υποψηφιότητας είναι:

Για την ηλεκτρονική υποβολή τους στο ΠΣΚΕ: από 21-12-2017 μέχρι και τις 02-04- 2018.
Για την φυσική υποβολή τους στις ΔΑΟΚ: Έως και 15 ημέρες μετά την ηλεκτρονική τους υποβολή.

Όσες αιτήσεις δεν υποβληθούν ηλεκτρονικά ή δεν προσκομιστούν σε φυσική μορφή εντός των ανωτέρω χρονικών διαστημάτων δεν θα βαθμολογηθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μαζί με την αίτηση στήριξης για την ένταξή τους στις ανίοτέρω δράσεις, θα υποβάλλουν Επιχειρηματικό Σχέδιο, το οποίο συντάσσεται από κατάλληλο σύμβουλο-μελετητή γεωτεχνικής κατεύθυνσης (Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Γεωπονίας), με μέγιστη διάρκεια υλοποίησής του τα τρία (3) έτη και με δέσμευση τήρησής για πέντε (5) έτη από την υλοποίησή του, των μακροχρόνιων υποχρεώσεων που απορρέουν την συμμετοχή τους σε αυτές.

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία μας:

Στην έδρα μας: 2η6ς Οκτωβρίου 64 - Τ.Κ. 54627, Θεσ/νίκη (lος όροφος, γραφεία 23 και 24)
Στα τηλέφωνα: 2313 330 340, 2313 330 345, 2313 330 346.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr καθώς και στην ιστοσελίδα Ενημέρωσης του Αγρότη, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεύθυνση: http://agrotika.pkm.gov.gr/content/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-tin-ypovoli­-protaseon-sto-ypometro-41-stirixi-gia­-protaseon-sto-ypometro-41-stirixi-gia