•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

Δωρεάν Πρόσβαση των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (Λευκές Περιοχές) στο Πρόγραμμα Ελληνικών Τηλεοπτικών Σταθμών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός, 01/06/2022

ΕΡΓΟ: ‘ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ (Π.Ε.Τ.Κ.) ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ’

(Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ: ΛΟΥΤΡΑ ΒΟΛΒΗΣ, ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ, Δ.Ε. ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ: ΑΡΕΘΟΥΣΑ, ΚΑΤΩ ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ, ΛΕΥΚΟΥΔΑ, ΛΙΜΝΗ, ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΑΝΟΙΞΙΑ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΟ, Δ.Ε. ΜΑΔΥΤΟΥ: ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ, ΚΟΚΚΑΛΟΥ, ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ, Δ.Ε. ΡΕΝΤΙΝΑΣ: ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΒΑΜΒΑΚΙΑ, ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΒΗ, ΡΕΝΤΙΝΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ)

 

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων των μονίμων κατοίκων (όσων διατηρούν κύρια και μόνιμη κατοικία στις ανωτέρω περιοχές) για δωρεάν πρόσβαση σε εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

 

Οι αιτήσεις για την υπαγωγή στο έργο δύνανται να υποβάλλονται εντός του χρονικού διαστήματος των δεκαπέντε (15) πρώτων ημερολογιακών ημερών κάθε τετραμήνου του έτους.

Συγκεκριμένα, κάθε έτος οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους πολίτες:

- Α’ τετράμηνο: 01/03-15/03

- Β’ τετράμηνο: 01/07-15/07

- Γ’ τετράμηνο: 01/11-15/11

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά από τον πολίτη, μέσω της σχετικής εφαρμογής της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – https//www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/telepikoinonies/leukes-periohes), είτε μέσω των ΚΕΠ, μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά έγγραφα, προκειμένου να πιστοποιηθούν οι πολίτες ως δικαιούχοι του έργου και να ενταχθούν σε αυτό.

Οι δικαιούχοι, μέσω του προγράμματος, λαμβάνουν οκταετή (8 έτη) πρόσβαση στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας και παροχή και εγγύηση εξοπλισμού, όπου απαιτείται για την τεχνολογία ευρυεκπομπής του Παρόχου.

Πληροφορίες: στα κατά τόπους ΚΕΠ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΛΙΑΜΑΣ Ι. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ