•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για την υποβολή αιτημάτων χορήγησης ενίσχυσης ήσσονος σημασίας στον τομέα Οστρακοκαλλιεργειών

Σας ενημερώνουμε, μετά από σχετική ανακοίνωση της Δ/νσης Υδατοκαλλιεργειών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου www.minagric.gr και συγκεκριμένα στις Ανακοινώσεις του τομέα ΑΛΙΕΙΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.alieia.minagric.gr/node/364, έχει αναρτηθεί ανακοίνωση «Πρόσκληση για την υποβολή αιτημάτων χορήγησης ενίσχυσης ήσσονος σημασίας στον τομέα Οστρακοκαλλιεργειών» με συνημμένο το σχετικό αρχείο της Πρόσκλησης.

Καλούνται οι δυνητικοί δικαιούχοι στο πλαίσιο της εν λόγω πρόσκλησης να υποβάλλουν τα αιτήματα με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επισημαίνουμε ότι η υποβολή αιτημάτων ξεκινά από την Τετάρτη 26/10/2022 και λήγει την Παρασκευή 25/11/2022 στις 23:59.

 Σας διαβιβάζουμε την εν λόγω πρόσκληση και παρακαλούμε για την ευρεία ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων φορέων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας.

Με εκτίμηση,

Πλάτων Κλεανθίδης

Τμήμα Αλιείας Μ. Ε. Θεσ/νίκης

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας