•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διακηρύξεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΜΕ ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ "CONNECT" ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Ε.Π. INTERREG IPA CBC PROGRAMME “GREECE – THE FORMER YUGOSL

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Σταυρός 18/02/2019

Αρ. Πρωτ. 3121

Ταχ. Δ/νση:  Σταυρός Θεσσαλονίκης

Πληροφορίες:   Κούρτη Ευτυχία

Τηλέφωνο: 23973 30221

FAX. :  23970 65600

Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΜΕ ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ "CONNECT" ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Ε.Π. INTERREG IPA CBC PROGRAMME “GREECE – THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF MACEDONIA 2014 – 2020”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ο Δήμος Βόλβης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσιών συμβούλου για την υποστήριξη του Δήμου Βόλβης στην υλοποίηση της διαχείρισης και ανάπτυξης του έργου με τίτλο «Μουσεία που συνδέουν πολιτισμούς που συνδέουν τους ανθρώπους» («Museums Connecting Cultures Connecting People»)  και ακρωνύμιο «CONNECT» και ειδικότερα στην υλοποίηση των Παραδοτέων 1.1.2, 1.1.3 και 1.1.4 του Πακέτου Εργασίας 1 (WP1). Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Interreg IPA CBC Programme “Greece – The former Yugoslav Republic of Macedonia 2014 – 2020” και ο Δήμος Βόλβης συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος.

Αναλυτικότερα η παροχή υπηρεσιών στο συνημμένο: Ανακοίνωση Πρόθεσης Ανάθεσης.pdf

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
και με τη αρ. 324/2018 Α.Δ.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ